Zwarte emmer

Houd uw bloemen langer vers in een zwarte emmer. Hoe? Door een klein laagje water toe te voegen. De zwarte emmers kunnen in verschillende formaten geleverd worden. Ideaal wanneer u meerdere soorten bloemen verkoopt. Bekijk het gehele assortiment aan zwarte emmers online en plaats vandaag nog uw bestelling. Dan zorgen wij voor een snelle levering.

Een zwarte emmer voor de bloemensector

Door uw bloemen in een zwarte emmer te plaatsen, kiest u voor een veilig transport. Uw bloemen blijven op één plek en worden tijdens het transport voorzien van water. Zo weet u zeker dat u de kwaliteit behoudt. Kies ook voor kwaliteit en bestel eenvoudig online de zwarte emmers voor de bloemensector. Met een magazijn van 12.000 m² verzekeren wij u altijd van een snelle levering. Deze wordt per pallet bezorgd.

Alle benodigdheden voor de bloemensector vindt u hier

Naast emmers, vindt u in ons uitgebreide assortiment nog veel meer producten voor de bloemensector. Denk bijvoorbeeld aan kunststof inlegtrays voor potplanten, vaste kratten, en kartonnen verpakkingen. Op zoek naar een specifiek product? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op via +31 (0)252 34 35 36 en vertel ons wat uw wensen zijn of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.