Opslag dozen

Richt uw opslag efficiënt in met kartonnen dozen van Twinpack. De dozen bestelt u per volle vrachtwagen, pallet of pak. Dus ook als particulier bestelt u eenvoudig dozen voor uw opslag. Ideaal wanneer er een grote verhuizing op de planning staat. Bekijk ons gehele assortiment aan opslag dozen online en plaats vandaag nog uw bestelling.

Uw opslag overzichtelijk ingericht dankzij gebruiksvriendelijke dozen

Niets is vervelender dan een ongeordende opslag waar alle spullen door elkaar liggen. Kies daarom voor de stapelbare dozen van sterk karton en richt uw opslag effectief in. Het voordeel? Dat ze meermalig te gebruiken zijn en handig te sluiten zijn via een vlindersluiting. Hierdoor heeft u geen tape of ander materiaal nodig. Daarnaast zijn de dozen volledig recyclebaar en dus goed voor het milieu. Plaats uw bestelling op een werkdag voor 14.00 uur in de winkelwagen en u kunt de volgende werkdag al beginnen met het inrichten van uw opslag.

Laat uw opslag dozen op maat maken

Heeft uw opslag een specifieke afmeting en bent u daarom op zoek naar passende dozen? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Maak gebruik van onze maatwerkoplossingen en ontvang een prachtig resultaat. Wist u dat wij deze dozen ook met uw bedrijfslogo of tekst kunnen voorzien? Bel hiervoor naar +31 (0)252 34 35 36 en vertel ons wat uw wensen zijn of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.