Eenvoudig iets verzenden met de juiste dekseldoos

Een dekseldoos is een uitermate handig verzendmiddel als u zelfdragende producten wilt versturen met een variabele vulhoogte. Dit wil zeggen dat de producten hun eigen gewicht kunnen dragen en geen ondersteuning nodig hebben. Ook zijn ze geschikt voor het vervoeren van producten van verschillende hoogtes in dezelfde doos. De kartonnen dozen met deksel zijn er in diverse soorten en maten, welke ook apart besteld kunnen worden.

Een dekseldoos in verschillende soorten en maten

De variëteit aan kartonnen dozen met deksel bij Twinpack is groot. Er zijn verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Een witte doos met deksel bestaat uit twee delen: een bak en een deksel. De deksel wordt als het ware over de bak geschoven. Op deze manier bewaart u waardevolle spullen veilig en uit het zicht. Een bijzondere vorm van de witte doos met deksel is de paraatbak. Deze is voorzien van handige anti-slip lijmstroken.

Al meer dan 90 jaar dé verpakkingsspecialist

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende expert in verzendverpakkingen. Met een groot geconditioneerd magazijn van 12.000 m² kunnen wij bestellingen snel in behandeling nemen. Voor 14.00 uur op een werkdag besteld, betekent dan ook de volgende werkdag al geleverd. Van bloemendozen tot verhuisdozen, u vindt het allemaal in ons assortiment. Maar denk ook bijvoorbeeld aan opvulmateriaal, tape en palletbescherming. Met onze producten verzendt u veilig uw producten naar de klant.

Extra sterke dekseldozen van golfkarton

De kartonnen dozen met deksel zijn er in het wit en traditioneel bruin. Heeft u vragen over de witte doos met deksel of onze andere soorten kartonnen dozen met deksel, bel dan: +31 – (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl. Ons team staat u graag te woord.