Vouwdozen

Vouwdozen koopt u eenvoudig bij Twinpack, al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen. Door gebruik te maken van de ‘Maatzoeker’ vindt u binnen één muisklik de juiste vouwdozen. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifieke maatvoering helpen wij u graag. Wij maken graag uw vouwdozen op maat inclusief bedrijfslogo of tekst.

Uw producten veilig verpakt in vouwdozen

Transporteert u regelmatig producten van A naar B? Dan wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat uw producten in uitstekende staat op plaats van bestemming aankomen. Daarom is het belangrijk om uw producten goed te verpakken in vouwdozen. Gaat het om breekbare producten zoals glas of porselein? Bekijk dan ook eens ons assortiment aan opvulmateriaal. Een veel gebruikt materiaal is de noppenfolie, maar ook Pelaspan Pac wordt veel gebruikt bij breekbare spullen.

Online vouwdozen kopen

Heeft u de vouwdozen gevonden die aan uw wensen voldoen? Plaats uw bestelling in de winkelwagen en reken veilig af via een van onze betaalmogelijkheden. Hebben wij uw bestelling op een werkdag voor 13.00 uur ontvangen? Dan doen wij er alles aan om uw bestelling de volgende werkdag al te leveren. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze vouwdozen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.