Verzendzakken goedkoop

Verzendzakken schaft u goedkoop aan bij Twinpack. Deze verzendzakken zijn ideaal voor het verzenden van kleding en andere niet breekbare producten. Bestel goedkoop de verzendzakken per pak of pallet en profiteer van een snelle levering in Nederland en België.

Verzendzakken: goedkoop, stevig en waterafstotend

Onze verzendzakken zijn niet alleen goedkoop, ook zijn ze 100% recyclebaar, voorzien van een handige dubbele sluitstrip en waterafstotend. Dankzij deze eigenschappen zijn de zakken ook geschikt voor retourzendingen. Binnen ons assortiment kiest u uit verschillende afmetingen zodat er altijd wel een zak tussen zit die perfect om uw producten past. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 13.00 uur? Dan ontvangt u deze de volgende dag al!

Ruim 90 jaar expert in verzendverpakkingen

Al meer dan 90 jaar maken wij u en dus uw klanten blij met onze vele verzendverpakkingen. Branches aan wie wij goedkope verzendzakken en andere verpakkingen verkopen zijn de bloemenindustrie, pluimvee en de e-commercebranche. Ons standaard assortiment staat opgeslagen in ons geconditioneerde magazijn van 12.000 m². Maar ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)252 34 35 36. Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies en bieden u verschillende mogelijkheden aan of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.