Verzendverpakking

Wanneer u producten gaat verzenden, is een stevige verzendverpakking van belang, zodat de producten onbeschadigd bij uw klant aankomen. Hierbij is niet alleen stevig verzendmateriaal van belang. Het is ook belangrijk dat de loze ruimte in de verzenddoos goed opgevuld wordt. Zo gaat de inhoud van de doos niet schuiven. Met de sterke tapes en omsnoeringsbanden van Twinpack wordt uw verzendpakking veilig afgesloten.

Een stevige verzendverpakking voor iedere productsoort

Verschillende producten vragen om verschillende verzendverpakkingen. Daarom heeft Twinpack een groot assortiment verzendverpakkingen en verstevigingsmaterialen, waarmee u uw zendingen veilig transporteert. Veel producten worden verstuurd in kartonnen dozen, maar voor extra bescherming vindt u in ons assortiment ook kunststof kratten.

Bescherm uw producten tegen invloeden van buitenaf

Om uw producten te beschermen tegen invloeden van buitenaf, bestelt u onze extra stevige kartonnen afdekplaten en afdektrays. Natuurlijk zijn onze kartonnen dozen zeer stevig. Heeft u toch behoefte aan extra stevigheid? Bestel dan onze hoekprofielen, waarmee u voorkomt dat de hoeken van de dozen uitscheuren.

Persoonlijk advies van onze specialisten

Ons uitgebreid assortiment verzendverpakkingen en opvul- en verstuurmaterialen biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het veilig verzenden van verschillende producten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste verzendmaterialen? Wij geven u graag persoonlijk advies. U bereikt ons op telefoonnummer +31 – (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.