Verschillende soorten eierdozen kopen bij de specialist

Bij eierdozen denkt u wellicht aan de traditionele eierdoosjes die u kunt kopen in de supermarkt, met de herkenbare eivormige onderkant. Bij Twinpack kunt u echter verschillende soorten eierdozen kopen. Onze eierdozen hebben diverse vormen. Eierdozen worden veel gebruikt in de pluimveesector voor het transport van losse eieren of als omdozen voor eiertrays.

Eierdozen kopen voor detailhandel en horeca

Wanneer u in eieren handelt, heeft u verschillende soorten klanten. Dit vraagt om verschillende soorten verzendmateriaal. Voor klanten in de horeca heeft u bijvoorbeeld meer ruimte nodig dan voor het verzenden van eieren naar klanten in de detailhandel. Daarom hebben wij voor het verzenden van eieren naar klanten in de horeca extra grote verzenddozen beschikbaar. Deze eierdozen bieden ruimte voor het veilig verzenden van 180 of 360 eieren. In de eierdozen voor de detailhandel is er ruimte voor 90 eieren. Al onze eierdozen zijn geschikt voor eieren van groot formaat en bieden extra bescherming, zodat consumenten eieren van goede kwaliteit kopen.

Vervoer eieren onder de ideale omstandigheden

Eieren zijn kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om deze onder zo optimaal mogelijke omstandigheden te vervoeren. Daarom heeft u de mogelijkheid om extra sterke eierdozen te kopen, die voorzien zijn van trays en extra luchtgaten. Zo worden de eieren tijdens het transport extra beschermd tegen stoten en kan er zuurstof bij de eieren komen, zodat ze extra vers aankomen bij uw klant.

Ook voor kleine zendingen

Bent u op zoek naar een leverancier van eierdozen waar u ook kleine oplages kunt kopen? Dat kan bij Twinpack! Laat ons weten hoeveel dozen u nodig heeft en wij bekijken de mogelijkheden. U bereikt ons op +31 – (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.