Kleine kartonnen doosjes

Voor het verzenden van kleine en waardevolle producten doet u er goed aan om kleine kartonnen doosjes te bestellen. Deze bestelt u eenvoudig bij Twinpack. Met ruim 90 jaar ervaring in het leveren van verzendverpakkingen en een standaardvoorraad in ons magazijn van 12.000 m², vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Milieuvriendelijke kleine kartonnen doosjes in verschillende afmetingen

In het aanbod van Twinpack vindt u verschillende kleine kartonnen doosjes. Deze zijn vervaardigd van golfkarton en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit maakt de doosjes erg stevig voor het verzenden van producten. Overigens zijn de golfkarton doosjes milieuvriendelijk en is het karton recyclebaar. Zo draagt u ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

Op maat gemaakte kleine verpakkingen

Naast onze standaardvoorraad verzendverpakkingen, staan onze verpakkingsexperts graag voor u klaar met een maatwerkoplossing. Daag hen uit om kleine kartonnen doosjes te ontwerpen, en eventueel te laten bedrukken met uw logo, die bij uw bedrijf passen. Via het aanvraagformulier geeft u uw wensen door.

Ontvang persoonlijk advies

Komt u er niet helemaal uit of u voor een van de standaardverpakkingen of maatwerkverpakkingen moet kiezen? Neem dan contact met ons op via +31 - (0)252 34 35 36 en wij voorzien u van persoonlijk advies. Zo maakt u een weloverwogen keuze. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar als u vragen heeft of meer informatie wilt over kleine kartonnen doosjes of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.