Palletdoos

In een extra sterke palletdoos met stevige handgrepen en extra veel luchtgaten verzendt u op een veilige manier kwetsbare producten die zuurstof nodig hebben tijdens het transport, zoals bollen De extra stevige bodem zorgt ervoor dat de bollen niet door de bodem heen zakken.

Een palletdoos is een zeer handige verzendverpakking

Wanneer u uw producten naar uw klanten verzendt in een stevige palletdoos van Twinpack, profiteert u van de voordelen van deze verpakking:

  • In een palletdoos worden uw producten gegarandeerd veilig verzonden, zonder kans op schade.
  • De dubbele golf met kraftliner aan zowel de binnen- als buitenzijde zorgt voor extra stevigheid van de doos.
  • Ideaal voor webshops en e-commerce bedrijven, omdat de palletdoos eenvoudig op te vouwen is.
  • Gemaakt van milieuvriendelijk, recyclebaar karton.

Klein formaat palletdoos ideaal voor het vervoeren van bloembollen

Bent u bloembollenkweker of verkoopt u bloembollen in uw winkel? In ons ruime assortiment vindt u een klein formaat palletdoos van 10 liter, ideaal voor het vervoeren van losse bloembollen. De bollen liggen stevig tegen elkaar aan in de doos, waardoor er minder wrijving ontstaat en er minder kans is op beschadigingen. Ook deze doos is voorzien van luchtgaten, zodat de bloembollen kunnen ademen.

Advies over het ideale formaat nodig? Bel ons!

Zoals u leest hebben wij verschillende formaten palletdozen. Ieder product vraagt om een ander formaat doos. Weet u niet welk formaat voor u het meest ideaal is? Neem telefonisch contact met ons op via +31 – (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.