Plastic Kratten

Bent u op zoek naar plastic kratten? Dan bent u bij Twinpack aan het juiste adres. Met ruim 90 jaar ervaring in het leveren van verzendverpakkingen voldoen wij aan uw behoeften. Het standaardassortiment is altijd op voorraad in ons 12.000 m² grote magazijn. Hierdoor bent u altijd zeker van een snelle levering.

Kies uit verschillende soorten plastic kratten

De plastic kratten die u in ons aanbod vindt, zijn geschikt voor intensief en meermalige gebruik voor opslag en transport van zware producten. U kiest uit twee soorten kratten, namelijk:

  • Klapkratten: deze ruimtebesparende klapratten zijn eenvoudig in te klappen en uitstekend stapelbaar. Bij opslag en retourtransport hebben deze kratten een volumebesparing van 80%.
  • Vaste kratten: u heeft keuze uit twee verschillende hoogtes. De kratten zijn uitstekend stapelbaar.

Advies ontvangen? Neem contact op!

Naast ons standaardassortiment plastic kratten, bieden we u ook maatwerkoplossingen. Dat betekent dat wij de gehele verpakkingsmarkt kunnen bedienen. Kunt u in ons aanbod niet vinden waar u naar zoekt? Of heeft u een speciale aanvraag? Neem dan contact op met onze verpakkingsexperts voor persoonlijk advies. Hiervoor belt u naar +31 - (0)252 34 35 36. Natuurlijk kunt u ook gewoon direct uw bestelling plaatsen en profiteren van een snelle levering of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.