Stevig karton

Voor dozen van stevig karton gaat u naar Twinpack. Wij zijn al meer dan 90 jaar expert in het produceren van verzendverpakkingen voor uiteenlopende sectoren. In ons magazijn van 12.000 m² vindt u een grote voorraad met verzenddozen, brievenbusdozen, dekseldozen en meer. Dankzij deze grote voorraad bent u altijd zeker van een snelle levering. 

Stevig karton in allerlei soorten en maten

In ons standaardassortiment hebben we stevige dozen van golfkarton met een enkele en dubbele golf opgenomen. Alle dozen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De afmetingen variëren van kleine postdozen tot grote dekseldozen. Bent u op zoek naar een speciale verpakking, zoals eierdozen? Dan voorzien onze verpakkingsexperts u van een maatwerkoplossing.

Toebehoren om dozen op te vullen en te versturen

U wilt voorkomen dat goederen of producten kapot aankomen op hun bestemming of dat verhuisdozen openspringen tijdens een verhuizing. Daarvoor is een doos van stevig karton de basis. Maar de manier waarop de doos gevuld is, is ook van belang. Daarom vindt u bij ons een uiteenlopend aanbod met verpakkingsmaterialen, zoals tape en wikkelnetten.

Bestellen doet u binnen enkele minuten

Het bestellen van stevig karton is erg eenvoudig en zelfs binnen enkele minuten gedaan. U plaatst de dozen in uw winkelwagen, doorloopt het bestelproces en rekent veilig af met bijvoorbeeld iDEAL. Als u zelfs op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, wordt het de volgende werkdag geleverd. Voor meer informatie of bij vragen neemt u contact met ons op via +31 - (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.