Dozen voor verzending

Dozen voor verzending zijn een belangrijk onderdeel van de logistiek voor uw bedrijf. Daarom is het verstandig om goed na te denken over het type dozen dat u wilt bestellen. Bij Twinpack vindt u een uiteenlopend assortiment met kwalitatieve dozen die geschikt zijn voor verzending. Komt u er niet helemaal uit? Dan voorzien wij u van persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Maak kennis met het uiteenlopend assortiment dozen voor verzending

Zoekt u dozen voor verzending die door de brievenbus passen? Verstuurt u regelmatig producten? Of wilt u het inpakkers gemakkelijk maken? U vindt het allemaal in het aanbod van Twinpack. Zo heeft u onder andere keuze uit enkele golf dozen, dubbele golf dozen, brievenbusdozen, autolock dozen en nog veel meer. De grootte varieert van klein tot groot. Gebruik de handige maatzoeker om de afmetingen te vinden die u zoekt.

Voorzie uw dozen van een logo

Online maakt u kennis met het standaardassortiment. Maar wist u dat u ook dozen voor verzending op maat kunt laten maken eventueel met uw bedrijfslogo of ander ontwerp? Maak uw wensen kenbaar en daag onze verpakkingsexperts uit om de slimste oplossing voor uw toepassing te bedenken.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Bent u eruit welke dozen voor verzending een logistieke oplossing zijn voor uw bedrijf? Plaats uw dozen dan in het winkelmandje, doorloop het bestelproces en betaal veilig via bijvoorbeeld iDEAL. Heeft u op een werkdag voor 14.00 uur uw bestelling geplaatst, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Bij vragen of voor meer informatie belt u naar +31 - (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.