Witte bak

Twinpack is de specialist voor allerlei verpakkingsmaterialen, dus wanneer u een witte bak zoekt voor het opslaan van uw goederen, zijn wij u graag van dienst. U heeft een ruime keuze uit allerlei soorten verpakkingsmaterialen. Zo bieden wij u witte dozen voor verschillende doeleinden, om bijvoorbeeld uw magazijn overzichtelijk in te richten. Wanneer uw magazijn is ingericht in dozen die allemaal wit zijn, ziet uw magazijn er representatief uit. Zo vindt u sneller al uw goederen terug. Ook hebben wij witte verzenddozen en bakken in ons assortiment opgenomen, zodat u bestellingen van klanten altijd op een representatieve manier verzendt.

Uw complete leverancier van verpakkingsmaterialen, zoals een witte bak

Wij zijn de meest complete leverancier van verpakkingsmaterialen. Denk aan witte verzenddozen met luchtgaten, zodat bijvoorbeeld bloemen zuurstof krijgen tijdens het transport. Verzendt u bijvoorbeeld producten naar klanten? Dan is het van belang dat deze heelhuids aankomen. Dit verhoogt immers de klanttevredenheid, waardoor de klant zeker bij u terugkomt.

Het belang van goede opvulmaterialen

Bij het verzenden van producten in een witte bak of verzenddoos is het van belang dat ze niet beschadigen tijdens het transport. Daarvoor hebben wij verschillende opvulmaterialen. Kies voor bijvoorbeeld houtwol, een milieuvriendelijk materiaal dat uw producten beschermt tegen schokken, krassen en breuken. Pelaspan Pac is een zeer licht materiaal dat eenvoudig in de witte bak of verzenddoos te schenken is met de handige opvultrechter. Zo weet u zeker dat uw breekbare producten beschermd zijn tegen schade.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Ons aanbod aan verpakkingsmaterialen is zeer groot. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze, omdat u niet precies weet welk product het best aan uw behoeften voldoet? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via +31 – (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.