Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is ’s werelds meest gebruikte doos. Deze doos zorgt ervoor dat uw producten in goede conditie op plaats van bestemming komen. Maar ook voor de inrichting van uw loods of een verhuizing leent deze doos zich perfect uit. Waar u deze Amerikaanse vouwdoos voordelig kunt kopen? Bij Twinpack natuurlijk! Al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen.

Vind binnen één klik de juiste Amerikaanse vouwdoos

Weet u de gewenste maatvoering van de doos uit uw hoofd? Vul deze dan in onze maatzoeker en binnen één muisklik ziet u welke Amerikaanse vouwdoos aan uw wensen voldoet. Zodra u de juiste doos gevonden heeft, plaatst u de gewenste hoeveelheid in de winkelwagen en rekent u veilig via een van de betaalmogelijkheden af. Hebben wij uw bestelling op een werkdag voor 13.00 uur ontvangen? Dan doen wij er alles aan om de Amerikaanse vouwdozen de volgende werkdag te leveren. Zo kunt u snel aan de slag.

100% recyclebaar

Wanneer u een Amerikaanse vouwdoos aanschaft, kiest u ook voor het milieu. Onze materialen zijn namelijk volledig recyclebaar. Daarnaast zijn ze erg stevig, eenvoudig in gebruik en per pak te bestellen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Heeft u vragen voordat u uw bestelling plaatst? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.