Verhuisdoos

Met een verhuisdoos die u zelf in elkaar kunt vouwen, verhuist u veilig uw spullen van A naar B. Toch is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn namelijk veel dozen op de markt verkrijgbaar van mindere kwaliteit. Daarom is het van belang dat u verhuisdozen aanschaft die van goede kwaliteit zijn en daadwerkelijk uw inboedel veilig naar uw nieuwe woning of bedrijfspand brengt. Bij Twinpack vindt u een veelzijdig assortiment verhuisdozen en dankzij het 12.000 m² grote magazijn, profiteert u van een snelle levering.

Vind de soort én maat verhuisdoos die u zoekt

Voordat u verhuisdozen koopt, is het verstandig om informatie in te winnen over de soorten verhuisdozen. Doorgaans kiezen mensen voor autolock of Amerikaanse vouwdozen. Een autolock verhuisdoos is eenvoudig in elkaar te vouwen, wat erg handig is. Amerikaanse vouwdozen hebben daarentegen een vouwbodem wat dicht geplakt moet worden met tape. Wij hebben beide soorten verhuisdozen in verschillende afmetingen in het assortiment opgenomen. Maak eens gebruik van onze handige maatzoeker, om erachter te komen welke maat verhuisdoos het best bij uw situatie past.

Golfstructuur zorgt voor stevigheid

De manier van vouwen en de maat van een verhuisdoos is niet alleen belangrijk. Ook de stevigheid van verhuisdozen is van belang. Doorgaans is golfkarton opgebouwd uit een enkele of dubbele laag. Een verhuisdoos met een enkele golf wordt doorgaans gebruikt voor lichte, niet-breekbare producten. Golfkarton met een dubbele golf is geschikt voor het verhuizen van zwaardere producten. Onze verhuisdozen hebben een dubbele golf en voor de stevigheid zijn deze voorzien van een sterke kraftliner aan de buitenkant.

Ook voor andere kartonnen dozen

Wij zijn niet voor niets expert in het leveren van verzendverpakkingen. Daarom leveren we meer dan alleen een verhuisdoos die gemakkelijk in elkaar te vouwen is. Zo vindt u in ons standaardassortiment onder andere brievenbusdozen, dekseldozen en postdozen.

Profiteer van onze 24-uurs levering

Met onze 24-uurs levering bent u zeker van een snelle levering. Als u op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, heeft u uw dozen de eerstvolgende werkdag al in huis. Ideaal als u binnenkort al gaat verhuizen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze producten? Bel dan naar +31 - (0)252 34 35 36 of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.