Kartonnen platen & palletdeksels kopen

Karton platen kopen doet u bij Twinpack. Al meer dan 90 jaar leveren wij kartonnen dozen en kunststof kratten aan diverse branches. In ons grote magazijn van maar liefst 12.000 m² staat een voorraad van onze standaardproducten. Op die manier bent u altijd verzekerd van een snelle levering. We hebben kartonnen platen en kartonnen palletdeksels in diverse afmetingen. Deze platen zijn o.a. uitermate geschikt voor het vergroten van de stabiliteit van een pallet.

Eenvoudig online karton platen kopen

Hieronder ziet u een overzicht van ons assortiment golfkarton platen die u online kunt kopen. Geef de gewenste hoeveelheid aan en voeg het product aan uw winkelwagen toe. Reken veilig via een van de betaalmogelijkheden af en profiteer van een snelle levering. Voor 13.00 uur op werkdagen besteld, betekent volgende werkdag geleverd. Zo kunt u snel gebruikmaken van de golfkarton platen die u wilt kopen.

Geschikt als onderlegger, tussenplaat of afdekvel

De kartonnen platen zijn geschikt als onderlegger, tussenplaat of afdekvel. Het karton zorgt namelijk voor stabiliteit en geeft u de mogelijkheid om meer producten op een pallet kwijt te kunnen. Daarnaast maakt u een milieubewuste keuze. Onze karton platen die u kunt kopen zijn namelijk 100% recyclebaar.

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u golfkarton platen kopen, maar weet u niet precies hoeveel platen u nodig heeft? Of moeten de golfkarton platen aan een specifieke maat voldoen voordat u ze gaat kopen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)252 34 35 36 en krijg antwoord op uw vraag of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.