Mag ik mijn artikelen retourneren?

Is het toch niet wat u zocht ?

Het kan altijd gebeuren dat u er, na de levering van de goederen, achter komt dat hetgeen u besteld heeft toch niet hetgene is wat u zocht. Geen probleem, Twinpack kent een klantvriendelijke retour procedure.

14 dagen bedenktijd

Voor webshopklanten geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen na levering. Binnen deze 14 dagen na levering kunt u de bestelde goederen nog zonder opgaaf van reden teruggeven. Indien de bestelde goederen ongebruikt en in hun oorspronkelijke verpakking zijn, crediteren wij u het volledige bedrag.

Bij retouren van groothandelsklanten zal ieder retourverzoek apart beoordeeld worden.

Gratis retour !

Bij webshop orders betaalt u bij ons geen kosten voor het retour halen van de goederen. Hierbij geldt wel de restrictie dat de dag waarop we de verpakkingen retour halen, afhankelijk is van onze expeditie-planning. Het kan dus zijn dat er een paar dagen overheen gaan voordat we de goederen die u retour wilt sturen, daadwerkelijk ophalen. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van onze planning. Voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen worden alleen de bijkomende veer- en/of tunnelkosten apart doorberekend (Waddeneilanden: € 20 / Zeeuws-Vlaanderen: € 20).

Bij retouren van groothandelsklanten zal ieder retourverzoek apart beoordeeld worden.

Retour procedure

Wilt u iets retour sturen, stuur dan een mail naar sales@twinpack.nl. Vermeld in de mail in ieder geval het ordernummer van de levering. U kunt ook direct even bellen met de Klantenservice op tel.nr. +31(0)252 34 35 36.

Klacht procedure

Twinpack levert verpakkingen tegen hele lage prijzen. Maar ... deze bodemprijs gaat niet ten koste van kwaliteit en service. Laat het ons dan ook graag weten als u niet tevreden bent. U kunt uw klacht indienen door een mail te sturen naar sales@twinpack.nl.

Vermeld graag het ordernummer van de levering. Wij nemen z.s.m. contact met u op om samen met u een geschikte oplossing te vinden. U kunt ook direct even bellen met de Klantenservice op tel.nr. +31(0)252 34 35 36.